joi, iulie 05, 2007

Mega Blonde

Tocmai am "urmarit" emisiunea lansata de pro. Ok trasa de par ... copiata, dar prost.
Mai multe concluzii nu pot trage dupa o editite ratata[cel putin de mine]. Am vazut cate ceva din ea, dar nu neaprat pe toata.
Despre ce e emisiunea?
Niste experimente fizice si doua echipe pe acolo. Smiley si cu blonda de langa ei sunt filmati prost, grafica slaba[n-as pune asa ceva in reel], montajul slabut, sunete interesante[dar prea multe] si un decor de doi bani. Ahh ar mai fi niste papagali[aplaudaci] foarte prosti[poate cei mai slabi aplaudaci vazuti vreodata]. Finalul a fost apoteotic.
Daca la astia nu se sesizeaza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) inseamna ca e ok sa-i spunei unei blonde ca e proasta si unei greseli semn ca eshti blonda. Daca are reluare si aveti cum s-o [re]vedeti...fiti atenti la final, daca nu fiti atenti in continuare...unii sunt recunoscuti a fi genii[echipa castigatoare, cu un membru din Pro], iar ceilalti devin blonde[pentru ca au stiut mai putin si au pierdut]. Speachless....dar Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) se poate sesiza si ne poate scuti de o emisiune ratata.

Niciun comentariu: