joi, mai 15, 2008

Copacul de Hartie si Heineken Romania te invita la Ziua cea mai Verde


In copilarie ne jucam ceva cu "stop verde... joc... te-am prins". Nu-mi amintesc foarte bine cum se desfasura, vag retin ca toti copiii de la bloc porneau intr-o lupta de durata - uneori cat toata primavara si vara - in care daca erai prins fara o frunza "proaspata" (sau macar ceva verde vestimentar) erai eliminat din joc. Cei eliminati porneau un nou joc si tot asa... aveam mintea si timpul ocupat cu fuga dupa verde.

Mi-ar placea sa retraiesc emotia acestui joc :). De aceea va propun sa-l jucam pe 17 mai. Locul de intalnire este Piata Revolutiei incepand cu ora 13. Obligatoriu sa aveti ceva verde la voi! Nu de alta dar am decretat acesta zi ca fiind ziua cea mai verde. Verde pentru ca-i primavera si verde pentru ca 14 dintre cele mai importante organizatii sau initiative de mediu din Romania vor fi prezente.

Veti afla ce proiecte pun la cale Agentia de Monitorizare a Presei, Bate Saua, EcoAssist, Clubul EcoTur, Greenpeace, Mai Mult Verde, Terra Ecologica, Terra Mileniul III, Salvati Delta, Salvati Vama Veche, Tasuleasa Social, ViitorPlus si WWF.

Veti intalni voluntarii acestor senzationale organizatii si cu siguranta ca veti putea sa va alegeti un proiect eco in care sa va puteti implica. Si astfel, vom duce mai departe un joc din copilarie, avand tot timpul ceva verde la noi. Si poate nu vom fi eliminati din joc...

Ziua cea mai verde este un eveniment organizat de Copacul de Hartie in parteneriat cu Heineken Romania. Parteneri media: MTV, 121.ro, Profm, Timeout, dordeduca, feeder.ro, Ecomagazin, Ecosapiens, Green Report, SalutBucuresti.ro, Tabu.

Pentru mai multe detalii: www.copaculdehartie.ro.


ps: copy-paste din mail. Niciun cuvant nu-mi apartine.

Niciun comentariu: